طرز تهیه ی ذرت مکزیکی در خانه

طرز تهیه ی ذرت مکزیکی در خانه

در این مقاله با تهیه ی ذرت مکزیکی در خانه آشنا می شویم
1398/11/27
0 نظر

طرز تهیه ی ذرت مکزیکی در خانه :
مواد لازم برای
ذرت مکزیکی
•ذرت پخته: ۳۰۰ گرم
•کره: ۲۰ گرم
•قارچ خرد شده: ۱ پیمانه
•سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
•پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
•نمک و فلفل: به مقدار لازم
برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ، ابتدا ذرت را درون ماهیتابه ای بریزید و با نمک و فلفل و بدون روغن تفت می دهیم تا حدی که آب ذرت ها کاملا کشیده شود.وقتی آب ذرت ها جمع و خشک شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و در ماهیتابه ای مجرا تفت دهید تا آب قارچ هم کشیده شود.یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.یک ظرف شیشه ای مقاوم به حرارت و نشکن را درون آب قرار دهید.کره را داخل ظرف شیشه ای بگذارید تا ذوب شود.وقتی کره کاملا ذوب شد، ذرت و قارچ را اضافه کنید. کمی که گرم شدند، برای تهیه سس ذرت مکزیکی ، سس مایونز و پنیر پیتزا را اضافه کنید.خوب مخلوط کنید تا به خوبی پنیر در بین ذرت ها پخش شود. سپس از روی حرارت بردارید، در ظرف سرو بریزید. در صورت تمایل سس و فلفل بیشتری روی آن بریزید و میل کنید.

نکات کلیدی:

– برای ادویه مخصوص ذرت مکزیکی میتوانید از انواع فلفل تند قرمز و سیاه، ادویه کاری و همچنین آویشن استفاده کنید.
– معمولا ذرت مکزیکی با ذرت خام هم تهیه میشود. البته بهتر است کنسرو ذرت یا ذرت یخ زده را در ذرت مکزیکی بریزید.
– اگر دوست داشته باشید میتوانید در ذرت مکزیکی تان پیازچه، سیر، فلفل سبز و همین طور کالباس خرد شده نیز بریزید.

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر