برای تهبه یک سوپ خوشمزه از نوع سوپ خامه ای نخودسبز :
یک پیاز را ریز خرد کنید. یک حبه سیر را هم له کنید.
۵۰ گرم کره را ذوب کنید. پیاز و سیر را در کره تفت دهید تا طلایی شوند.
۷۰۰ گرم
نخود را با نصف قاشق غذاخوری شکر و یک مشت برگ نعنا به مخلوط پیاز اضافه کنید.
یک لیتر آب مرغ یا آب جوشی را که یک قرص عصاره سبزیجات در آن حل کردهاید به مواد اضافه کنید و بگذارید تا خوب بجوشد، همه مواد بپزد و مزهدار شود.
سوپ که تقریبا غلیظ شد حرارت را خاموش کنید و آن را با گوشتکوب برقی به صورت پوره درآورید.
۱۵۰ میلی لیتر خامه به آن افزوده، نمک و فلفل آن را امتحان کنید.
برای سرو ، سوپ را با برگ های نعنا تزیین کنید.