طرز تهیه پراتای نخودسبز

طرز تهیه پراتای نخودسبز

در این قسمت میخواهیم طرز تهیه پراتای نخودسبز را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم
ن رشیدی
1399/1/7
0 نظر

پراتای نخودسبز نوعی نان هندی تند میباشد که طرز تهیه ی آن به شرح زیر است:

 
دو پیمانه نخود فرنگی سانیمو را آب‌پز کنید و بعد به صورت پوره درآورید. در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
در روغن داغ یک قاشق سوپخوری دانه زیره و ۵ قاشق چیلی خشک را تفت دهید. نمک به مقدار لازم و نخود پوره شده را هم در تابه ادویه‌ها بریزید و تفت دهید.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
وقتی مواد خنک شد، آن را به سه پیمانه آرد اضافه و مخلوط کنید. مقداری آب اضافه کنید تا خمیر یکدست شود.
بعد این خمیر را به حدود  ۱۲ چانه تقسیم کنید. چانه‌ها را با کمک وردنه باز و نازک کنید.
تابه‌ای مناسب را کمی چرب کنید و نان‌ها را در آن سرخ کنید. هردو طرف نان که پخت آن را بردارید.

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر