طرز تهیه یک سوپ خوشمزه ایتالیایی

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه ایتالیایی

«ریسی و بیسی» (Risi e bisi)، یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که به‌صورت سنتی در جشن سنت مارک خورده می‌شود.
1400/2/27
0 نظر

سلام امروز میخوایم شما رو به یک سوپ کلاسیک ایتالیایی به نام ریسی و بیسی دعوت کنیم که در جشن سنت مارک خورده میشه برای تهیه این سوپ سعی کنید از نخود سبزهای تازه و با کیفیت و پنیر پارمسان استفاده کنید.
مواد لازم:
نخود سبزه تازه داخل غلاف
پیاز 
آب
فلفل سیاه
دنبه
برنج
جعفری و نعنای تازه خرد شده
پنیرپارمسان
نخود سبز هارا از غلاف در بیارین و غلاف ها یا پوست نازک روی نخود سبز رو همراه با نصف پیاز در آب جوش بریزید و آن رو برای یک دقیقه بجوشونید.شاید باور نکنید ولی مایه ریزوتوی شما آماده است پس اون رو از روی گاز بردارید.
پیاز های خرد شده در روغن و کره بندازید و کمی تفت بدید تا نرم بشن و بعد دنبه رو بهش اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت بدید حالا نمک و فلفل رو اضافه کنید و غذاتون رو مزه دار کنید.
برنج رو به مخلوط پیازتون اضافه کنید و اونقدر هم بزنید تا برنج به طور کامل به مواد آغشته بشه حالا به مقدار کافی از مایه آمادتون رو به برنج اضافه کنید
نکته اینجاست که این مقدار مایع که اضافه کردین به سرعت بخار میشه پس شعله گاز رو کم کنید و بخش دیگه ای از مایع باقی مونده رو به برنج اضافه کنید و بزارید برنج ارام ارام تمام آب رو به خودش جذب کنه.
و در انتها نخودها،نعنا و جعفری رو توی برنج بریزید
کمی مواد رو مزه کنین تا اگر نمک بیشتری لازم بود اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید.
خب حالا وقتشه ک مواد خوراک رو مزه کنید تا ببیند که غذا آمادس یا خیر.
ریسی و بیسی برخلاف ریزوتوهای دیگه باید شبیه یک سوپ غلیظ باشه 
حالا شعله گاز رو خاموش کنید،پنیر پارمیسان ،کره ،نعنا و جعفری رو در ریزوتو بریزید، درب قابلمه را بگذارید و آن را چند دقیقه رها کنید تا پنیر  و کره آب شود و غذا مزه دار شود.
خب الان وقت سرو کردنه 
نوشه جان.

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر