طرز تهیه پتیس پنیر و خوراک لوبیا

طرز تهیه پتیس پنیر و خوراک لوبیا

یک غذای ساده و خوشمزه با پنیر پروسس سانیمو
م.نظرپور
1400/3/10
0 نظر

سلام امروز برگشتم با یه دستور آشپزی خوشمزه دیگه، بهتون قول میدم که از خوردن این غدا سیر نمیشین مخصوصا کسانی که عاشق پنیر پروسس هستن اونم از نوع سانیموو
خب بریم سراغ مواد لازم:
3 عدد سیب زمینی پخته
1 قوطی خوراک لوبیا آماده
   پنیر پروسس 500گرم سانیمو  رنده شده
آرد گندم معمولی
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ها رو بپزید و با رنده پوره کنید نصف قاشق چایخوری نمک به سیب زمینی ها اضافه کنید و حدود نصف یک لیوانِ یا پیمانه ای که در نظر گرفتیم آرد به پوره اضافه و سیب زمینی و آرد رو با هم حسابی مخلوط میکنیم تا به صورت یک خمیر منسجم و سفت که به دستمون و ظرف نچسبه در بیاد. اگر احساس کردیم مقدار آردی که به موادمون زدیم کمه و اون خمیری که میخوایم به دست نیومده باز هم به سیب زمینی ها آرد اضافه میکنیم تا زمانی که یه خمیر خوب داشته باشیم.
از خمیر به اندازه یک سیب کوچک برمیداریم و کف دستمون پهن می کنیم.
حالا یک قاشق غذا خوری از خوراک لوبیا و کمی پنیر پروسس سانیموی رنده شده و مقدار خیلی کمی پودر آویشن داخل خمیر میگذاریم و خمیر رو دور لوبیا و پنیر جمع می کنیم تا به شکل توپ های کوچیک در بیاد باید مواظب باشیم که مواد از داخل خمیرمون بیرون نریزه و حسابی خمیر دور مواد رو بپوشونه که پنیر و لوبیا داخل روغن داغ از داخل  لقمه ها خارج نشه .
گلوله های سیب زمینی را حدود 2 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک بشن .این خنک شدن باعث روغن نگرفتن غذا و ترد شدن دیواره ی لقمه های مغز دارمون میشه...
حالا وقتشه که لقمه های سیب زمینی رو داخل روغن سرخ کنید تا روی اونها طلایی و ترد بشه.
به همین سادگی یک غذای خوشمره با پنیر ایتالایی سانیمو درست کردیم که طعمش فوق العادس. این غذا رو به عنوان عصرانه میتونید درست کنید و در کنار خانواده ازش لذت ببرید. 
اگر مایل باشین میتونید با سس کچاپ و یا سس سیر هم نوشه جان کنید.
ممنون از اینکه همراه ما هستین.

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر