طرز تهیه پیروک ذرت

طرز تهیه پیروک ذرت

پیروک غذای خوشمزه با ذرت های سانیمو
م نظرپور
1400/3/20
0 نظر

سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه.

امروز اومدم با یه غذای خوشمزه که مطمئنم عاشقش میشین
مواد لازم برای 2 -4نفر

200 گرم گوشت چرخ کرده
2 /1 پیمانه ذرت سانیمو
2 ق س پیاز داغ
4 ق س فلفل دلمه خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل
1 ق س رب گوجه فرنگي
مواد لازم برای خمیر پیروک
1 عدد تخم‌مرغ
60 گرم کره
3 ق س ماست
1 ق س خامه
به میزان لازم آرد
1 عدد زرده تخم‌مرغ
اول از همه کره و تخم مرغ را با همزن برقی خوب هم بزنید، بعد از اون ماست و خامه را اضافه و به هم زدن ادامه میدیم. همزن را خاموش کنید، حالا وقت اضافه کردن آرده تا جایی به مواد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را 3 قسمت کرده و کنار میگذاریم.
در یک تابه روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. گوشت را اضافه می كنيم و به تفت دادن ادامه میدیم. حالا باید ذرت های سانیمو که فوق العاده شیرین و خوشمزه هستن را به همراه  فلفل دلمه‌ای و رب را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل برای طعم دار شدن و مواد را با هم تفت میدیم.کمی آب به مواد اضافه کرده و صبر میکنیم تا مواد بپزند. بعد از اینکه مواد آماده شد، تابه را از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم تا خنک بشه.
دو قسمت از خمیر را با هم مخلوط میکنیم، سپس آن را داخل ظرف های مخصوص پیروک با ابعاد 20 × 30 کاملاً باز کنید، طوری که کف و دیواره‌های ظرف را بپوشاند. حالا مواد داخل تابه را روی خمیر بریزید و به‌طور کامل پهن کنید.
یک قسمت باقیمانده خمیر را روی یک سطح که کمی آرد روی اون پاشیدیم با وردنه باز میکنیم. خمیر را به‌ صورت نوارهای باریک میبریم و آنها را با دقت روی مواد بگذاريد، طوری که نوارها به‌صورت چهارخانه روی‌هم قرار گیرند. روی نوارها زرده تخم‌مرغ بمالید.
حالا ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر، که قبلاً با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده‌ایم قرار میدیم تا پیروک آماده شود.
نوشه جان امیدوارم که از این غذا لذت ببرین
 

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر