محبوب ترین پیتزاهای دنیا2

محبوب ترین پیتزاهای دنیا2

با محبوب ترین پیتزاهای دنیا آشنا شوید مقاله دوم
م.نظرپور
1400/4/4
0 نظر

سلام ،امروز برای معرفی قسمت دوم معروف ترین پیتزا های دنیا در خدمت شما هستیم. کشورهایی که انتخاب کردیم لبنان، فرانسه، آمریکا و سوئد هستند.بریم ببینیم ترکیبات استفاده شده در پیتزاهای این کشورها به چه صورت هست...
پیتزا ماتاکیش، لبنان
خمیر یکی از نان‌های محلی لبنانی پایه پخت یکی از بهترین پیتزاهای آن به اسم پیتزا ماتاکیش است. به همین دلیل بیشتر شبیه یک نان محلی است؛ با این تفاوت که روی آن با گوشت چرخ‌کرده، آویشن فراوان و پنیر پوشانده شده است. این پیتزا علاوه بر وعده های اصلی، به‌عنوان صبحانه نیز سرو می‌شود.به شما قول میدهیم که اگر برای صبحانه این پیتزای فوق العاده را میل فرمایید انرژی شما دو چندان میشود.
پیتزا پیسالادیر ريا، فرانسه
پیتزا پیسالادیر ریا برای اولین بار در جنوب فرانسه سرو شد. خمیر این پیتزا از پیتزاهای آمریکایی کمی ضخیم‌تر و نرم‌تر است و روی آن را با نوعی ماهی خاص ، پیاز و زیتون سیاه می‌پوشانند.در این پیتزا ادویه های مخصوصی استفاده میشود که طعم این پیتزا را خاص تر و لذیذ تر میکند. پیسالادیر ریا اغلب به‌عنوان میان وعده سرو می‌شود. طعم دریایی این پیتزا طرفداران غذاهای دریایی را مجذوب خود می‌کند. پس هنگامی‌که در یک رستوران فرانسوی به فکر سفارش یک غذای خاص هستید پیسالادیر ریا را فراموش نکنید به خصوص اگر از غذاهای دریایی خوشتان می آید.
پیتزا تارت فلامبیه، فرانسه
نوع طبخ این نوع پیتزا که متعلق به منطقه آلزاس فرانسه است، بر روی فر آجری ست. این پیتزا خمیری ترد و نازک دارد که روی آن را با ترکیبی از پیاز و گوشت خوک می‌پوشانند و برای کسانی که طرفدار پیتزاهای نازک و ترد هستند انتخاب مناسبی است.
پیتزای دیترویت، آمریکا
این پیتزای محبوب و خوشمزه مانند پیتزای سیسیلی به‌صورت تکه‌های مستطیلی سرو می‌شود که همین مسئله ظاهر خوشمزه و بی نقصی به آن میدهد و طعم غالب آن پپرونی و پنیر است و روی آن سس مارینارا ریخته می شود. تفاوت اصلی پیتزا دیترویت با پیتزای شیکاگو یا نیویورک، ضخامت لایه ضخیم خمیری آن است که در یک ماهی تابه با روغن زیاد سرخ میشود تا لبه های آن ترد و برشته شود. اگر طعم پپرونی را می پسندید پیتزا دیترویت بهترین انتخاب برای شماست.
پیتزای سفید، آمریکا
این پیتزا در شهر اولد فورج آمریکا واقع در شمال شرقی پنسیلوانیا برای اولین بار پخته شد. طبخ این پیتزا در سینی، و به‌صورت برش‌های مربعی شکل سرو می‌شود. تکنیک جادویی به کار رفته در دستور پخت این پیتزا، اضافه کردن سبزی های معطر پیش از سرو آن است که مزه ای فوق العاده و قابل رقابت با سایر پیتزاهای آمریکایی ایجاد می کند. این طعم و عطر جادویی پیتزای سفید آمریکا را در لیست بهترین پیتزاهای جهان قرار داده است.
پیتزای آمریکایی به سبک سنت لوئیس
در ترکیب لایه‌ی خمیری پیتزای آمریکایی به سبک سنت لوئیس،که اولین بار توسط اد و مارجی ایمو در دهه ی 60 میلادی پخته شد، از مایه خمیر استفاده نمی‌شود. همین موضوع باعث شده است لایه زیرین آن بسیار نازک و شکننده شود. مواد روی این پیتزا شامل سس گوجه‌فرنگی و نوعی پنیر آمریکایی به نام پروول است. این پنیر ترکیب پنیر چدار،موزارلا و پرولون می باشد. البته محدودیتی برای اضافه کردن مواد دیگری به این ترکیب وجود ندارد. این پیتزا به شکل مربعی سرو می‌شود.
پیتزا موزی، سوئد
پیتزای موزی متعلق به سوئد، که به گفته بعضی افراد مهد پیتزا است. در این دستور موز، بادام هندی، ژانبون دودی و پودر کاری را باهم میکس می‌کنند و روی لایه نسبتاً نازکی از خمیر می‌ریزند تا سطح خمیر را کاملاً بپوشانند. با شنیدن مواد تشکیل‌دهنده این پیتزا تصویر عجیب و طعم نا خوشایندی شاید در ذهنتان نقش ببندد، اما به شما قول می‌دهیم به‌محض امتحان کردن آن، طعم این پیتزا برای همیشه در ذهنتان خواهد ماند.
پیتزا کباب، سوئد
اصلی‌ترین ماده ی پیتزا کباب، گوشت کبابی آن است که در کنار سس گوجه‌فرنگی، فلفل تند و ماست خامه‌ای ترکیب فوق العاده ای می‌شود. پیتزا کباب به‌راحتی برای سوئد توریست جذب می‌کند و طرفداران کباب در سرتاسر جهان را به رستوران‌های این کشور می‌کشاند.
دراین مقاله به بخشی دیگر از بهترین پیتزاهای دنیا پرداختیم که در مقاله بعدی به ادامه آن میپردازیم...

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر