چاشنی نخود سبز و گشنیز

چاشنی نخود سبز و گشنیز

چاشنی نخود سبز و گشنیز یک میان وعد سالم و خوشمزه
م.نظرپور
1400/4/19
0 نظر


سلام امیدواریم که حالتون خوب باشه
امروز قصد داریم یک چاشنی خوشمزه رو بهتون آموزش بدیم.
چاشنی نخود سبز و گشنیز، شما میتونید این چاشنی رو آماد کنید و در یک ظرف نگهداری و به‌مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال نگه دارید. اگر کره بادام در دسترستان نبود، از ارده یا خمیر کنجد استفاده کنید
مواد لازم:
نخود سبز ساینمو، گشنیز، کره بادام، سیر رنده شده، سس تاباسکو، نمک و فلفل سیاه.
طرز تهیه:.
نخود سبزها را بخارپز کنید تا حسابی نرم شوند. سپس آن‌ها را در دمای اتاق خنک کنید. نخود سبزهای سانیمو ، کره بادام، گشنیز، سیر، سس تاباسکو، نمک و فلفل سیاه را در یک غذاساز بریزید و میکس کنید تا یک مخلوط پوره‌ای شکل به دست بیاید. حتما کمی آن را تست کنید اگر احساس کردید که مخلوط شما غلیظ است و در غذاساز میکس نمی‌شود، کمی آب به آن اضافه کنید تا مخلوط رقیق تری به دست بیارید نه خیلی سفت و نه خیلی رقیق..
چاشنی را امتحان کنید و در صورت نیاز به آن، نمک و فلفل بیشتری بزنید.
چاشنی گشنیز و نخود سبز را روی نان‌های برشته بمالید و سرو کنید.
یک میان وعده عالی و خوشمزه 
نوشه جان

نظرات کاربران پیرامون این مطلب

انصراف از پاسخ به کاربر