گل پیتزا:منظور همان رنگ روی پیتزا پس از پخته شدن می باشد.
کش پیتزا: هر چه بیشتر کش بیاید یعنی از مواد بیشتری استفاده شده و این برای هضم سخت تر است. پس بهتر است از پنیرهایی که دارای کش متوسط هستند استفاده شود.
طعم: طعم در پیتزا با اسانس ها تغییر می کند و ممکن است برندی با روغن پالم، پنیری را تهیه نموده وتنها اسانس هایی مانند اسانس خامه یا کره به آن اضافه نماید و القای چربی برای پنیر خود را به این روش انجام دهد. ولی در مقابل برخی از تولید کنندگان از
مواد اولیه ی مرغوب و طعم دهنده های مجاز برای عطری کردن پنیر استفاده میکنند
خیلی از ما وقتی پنیرپیتزا کش نیاید از آن به عنوان جنس نامرغوب نام میبریم ولی در واقع اینطور نیست و چنانچه پنیرپیتزا پس از
آب شدن روی پیتزا حالت بریده نداد یعنی از شیر سالم استفاده شده. اما از آنجا که در پنیرپیتزا می توان بسیاری از مواد و متریال فاسد را در شبانه روز و دور از چشمان مسئولین بهداشت استفاده نمود و تشخیص آن برای هر مصرف کننده ای سخت می باشد
لذا به راحتی نمی توان خوب و بد آن را تشخیص داد. هرچه پنیر ارزانتر باشد قطعا از کیفیت آن کاسته شده و هیچ ارزانی ای بی حکمت نیست